Workshops

Doe je mee met een workshop?

In een workshop staan we even stil in de drukte van alledag. We kijken met zelfcompassie naar onze verwachtingen. Er is veel ruimte om ervaringen uit te wisselen en daarom is er veel herkenning. Het is fijn om te merken dat je niet de enige bent die het een uitdaging vindt om werk en gezin goed te combineren. En om nog wat tijd te hebben voor jezelf.

Workshop

Zoeken naar balans tijdens de tropenjaren

Hoe is het voor jou om werk en gezin te combineren? Heb jij nog tijd voor jezelf? Ben je soms helemaal gesloopt na een dag op je werk of met je kind(eren)? Het is vaak zoeken naar balans tijdens de tropenjaren. Je bent niet de enige die het soms zwaar vindt. Daar mag vaker over worden gesproken met elkaar.

Deze workshop voor (aanstaande) ouders kun je volgen tijdens de zwangerschap en als je jonge kinderen hebt. De workshop gaat over werk, gezin en tijd voor jezelf in de eerste jaren met je kind(eren). We delen tips met elkaar en staan stil bij wat echt belangrijk is voor jou in deze periode van je leven. Waar krijg jij energie van en wat kost je veel energie? Deze workshop geeft ontspanning, (h)erkenning en positieve energie.

Programma

 • Introductie en kennismaking
 • Inchecken en even ontspannen
 • De tropenjaren en werk
 • Jouw balans: energiegevers en energienemers (+vreters)
 • Uitwisselen ervaringen met elkaar
 • Lees- en luistertips
 • Afronding en evaluatie

Data

Groep online:
Speciaal voor artsen op woensdag 22 maart 2023 om 20.00 uur

Duur: 2 uur

Prijs €39,95

Geen arts, wel interesse in een live of online groepsworkshop? Laat het me weten.

1 op 1 online:  In overleg spreken we een datum af. Ik kan vaak op dinsdagavond of donderdagavond om 20.15 uur of vrijdag overdag.

Duur: 1-1,5 uur.

Prijs: €89,95

De workshop is erg geschikt om te doen met een groep collega’s of vriendinnen.  Vraag hier een offerte aan voor een speciale prijs voor een groep.

Schrijf je hier in voor deze workshop

{

Linda over de workshop Zoeken naar balans tijdens de tropenjaren:

“Ik vond het fijn dat de workshop verschillende elementen had:
tijd voor jezelf, tijd om tips te delen en positieve sfeer!”

Dagretraite

Dag van Waarde

Een dag bij mijn coachcamper in de natuur om te reflecteren en stil te staan bij wat echt belangrijk is voor jou. We gaan kijken naar jouw kernwaarden. Wanneer jouw kernwaarden helder zijn, kun je keuzes maken die bij jou passen, in deze tijd van je leven.

Ben jij toe aan tijd voor jezelf en is het lastig om deze tijd vrij te maken? Deze dag is een minivakantie speciaal voor jou. Inclusief lunch en lekkers.

De Dag van Waarde begint rond 10 uur. Na een kop thee en kennismaking maken we een mooie wandeling en spelen we het kernwaardenspel. We lunchen samen en vervolgens is er tijd voor jezelf om te ontspannen, om te mijmeren of door een tijdschrift te bladeren. In de middag gaan we creatief aan de slag bij de coachcamper. Door kunstzinnig aan de slag te gaan, kom je uit je hoofd en laat je het onderbewustzijn spreken. Gedurende de dag is er tijd voor een 1 op 1 (coach)gesprek. We sluiten de middag rond 16 uur af.

Datum:

 • Vrijdag 9 juni 2023
 • Vrijdag 30 juni 2023

Waar: natuurcamping in Noord-Brabant

Interesse in een 1 op 1 Dag van Waarde? Neem contact met me op om samen een passende datum te plannen via info@sannedelaat.nl

Schrijf je hier in voor de dag van waarde

{

   Jocelyn over de Dag van Waarde:
“Dankjewel voor de heel fijne dag om mijn kernwaarden helder te krijgen. Het was supergoed verzorgd en echt een heerlijke dag op een prachtige plek.”

Workshop

Zelfzorg voor artsen

Hoe goed zorgt de dokter voor zichzelf? Deze (online) workshop voor artsen van 2 uur gaat over vitaliteit, zelfcompassie en persoonlijk leiderschap. Want hoe gaat het eigenlijk met jou? Om goed voor anderen te zorgen, is het belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen. Is dat wel eens lastig voor jou?
Tijdens deze workshop is er veel ruimte om ervaringen uit te wisselen en er is vaak veel herkenning over de uitdaging om werk en privé te combineren. Het is fijn om de tijd te nemen om even stil te staan in de hectiek van ons verantwoordelijke werk en drukke leven. We sluiten de workshop af met het formuleren van een concrete zelfzorgactie. Deze workshop is geschikt voor alle artsen, je hoeft geen jonge kinderen te hebben.

Accreditatie op aanvraag.

Programma

 • Welkom, achtergrondinfo, voorstelronde
 • Meditatie: time out en tune in
 • Vitaliteitscheck en levenswiel
 • Zelfcompassie
 • Uitwisseling in kleine groepjes wat werkt voor jou
 • Ademhalingsoefening
 • Uitwisselen boekentips en luistertips
 • Zelfzorg actie formuleren en uitspreken
 • Korte evaluatie en einde

Schrijf je hier in voor deze workshop

Datum

 • Nog geen nieuwe datum gepland. Wil jij deze workshop graag volgen? Laat het me weten en stuur een berichtje. 
 • Je kunt je als individu inschrijven voor deze (online) workshop of je aanmelden met een groep.
 • Prijs €99,95 per persoon.
  Aangepaste prijs voor groep > 5 personen op aanvraag.

Deze workshop is erg geschikt om te doen met je intervisiegroep of collega’s. Maximale groepsgrootte 15 personen. Vraag hier een offerte aan voor de prijs voor een groep. 

Neem contact met me op

voor vragen of interesse in een workshop

4 + 4 =

Sanne de Laat
06-15596741

info@sannedelaat.nl

BTW NL003872739B44
KvK 83776621