Workshops

Doe je mee met een workshop?

In een workshop staan we even stil in de drukte van alledag. We kijken met compassie naar onze verwachtingen. Er is veel ruimte om ervaringen uit te wisselen en daarom is er veel herkenning. Het is fijn om te merken dat je niet de enige bent die het een uitdaging vindt om werk en gezin goed te combineren. En om nog wat tijd te hebben voor jezelf.

Workshop

Zoeken naar balans tijdens de tropenjaren

Deze workshop geeft ontspanning, (h)erkenning en positieve energie.

Hoe is het voor jou om werk en gezin te combineren? Heb jij nog tijd voor jezelf? Ben je soms helemaal gesloopt na een dag op je werk of met je kind(eren)? Het is vaak zoeken naar balans tijdens de tropenjaren. Je bent niet de enige die het soms zwaar vindt. Daar mag vaker over worden gesproken met elkaar.

Deze workshop voor (aanstaande) ouders kun je volgen tijdens de zwangerschap en als je jonge kinderen hebt. De workshop gaat over werk, gezin en tijd voor jezelf in de eerste jaren met je kind(eren). We delen tips met elkaar en staan stil bij wat echt belangrijk is voor jou in deze periode van je leven. Waar krijg jij energie van en wat kost je veel energie? 

Je kunt de interactieve workshop online vanuit huis of op je werk volgen. 

Wat gaan we doen?

  • Inchecken en ontspannen
  • Kennismaken, hoe is jouw persoonlijke situatie?
  • Je kennis verhogen over de tropenjaren en werk
  • Inzoomen op jouw balans: energiegevers en energienemers (+vreters)
  • Uitwisselen ervaringen met elkaar
  • Delen van lees- en luistertips

Data

Groep online: Vrijdag 8 maart 2024 10.00-12.00 uur.

€39,95

Groep voor artsen online: Vrijdag 22 maart 2024 10.00-12.00 uur

€39,95

1 op 1 online of vanuit de coachcamper: Weer mogelijk vanaf februari 2024 (ivm zwangerschapsverlof). Op dinsdag of vrijdag overdag. Neem contact met me op om de workshop te plannen. In overleg spreken we een datum af. De workshop duurt individueel ongeveer 1,5 uur en 1-2 weken na de workshop hebben we een kort follow-up moment online.

€149,95

De workshop is ook erg geschikt om te doen met een groep collega’s of vriendinnen.  Vraag hier een offerte aan voor een speciale prijs voor een groep.

Schrijf je hier in voor deze workshop

{

Linda over de workshop Zoeken naar balans tijdens de tropenjaren:

“Ik vond het fijn dat de workshop verschillende elementen had:
tijd voor jezelf, tijd om tips te delen en positieve sfeer!”

Dagretraite

Dag van Waarde

Een dag bij mijn coachcamper in de natuur om te reflecteren en stil te staan bij wat echt belangrijk is voor jou. We gaan kijken naar jouw kernwaarden. Wanneer jouw kernwaarden helder zijn, kun je keuzes maken die bij jou passen, in deze tijd van je leven.

Ben jij toe aan tijd voor jezelf en is het lastig om deze tijd vrij te maken? Deze dag is een minivakantie speciaal voor jou. Inclusief lunch en lekkers.

De Dag van Waarde begint rond 10 uur. Na een kop thee en kennismaking maken we een mooie wandeling en spelen we het kernwaardenspel. We lunchen samen en vervolgens is er tijd voor jezelf om te ontspannen, om te mijmeren of door een tijdschrift te bladeren. In de middag gaan we creatief aan de slag bij de coachcamper. Door kunstzinnig aan de slag te gaan, kom je uit je hoofd en laat je het onderbewustzijn spreken. Gedurende de dag is er tijd voor een 1 op 1 (coach)gesprek waarin ik luister naar jouw situatie. Samen zoeken we naar passende antwoorden voor jou, in deze fase van je leven.
We sluiten de middag rond 16 uur af.

Datum:

  • Vrijdag 14 juni 2024

Waar: nader te bepalen locatie bij de coachcamper in Noord-Brabant.

€249,00

Maximaal 3 personen per dag.

Interesse in een 1 op 1 Dag van Waarde? Neem contact met me op om samen een passende datum te plannen via info@sannedelaat.nl

Schrijf je hier in voor de dag van waarde

{

   Jocelyn over de Dag van Waarde:
“Dankjewel voor de heel fijne dag om mijn kernwaarden helder te krijgen. Het was supergoed verzorgd en echt een heerlijke dag op een prachtige plek.”

Mama Me Time Moment

Eerste 1000 dagen les 

Begin je weekend goed met een moment voor jezelf op zaterdagochtend!

Dit is een ‘eerste 1000 dagen les’ voor vrouwen tijdens de eerste 1000 dagen met hun kind.

Deze les kun je meedoen tijdens (prille) zwangerschap en als je jonge kinderen hebt. Ook met een kinderwens ben je van harte welkom.  

Het wordt een fijne les om te ontspannen, ervaringen uit te wisselen met elkaar en om kennis op te doen over de belangrijke eerste 1000 dagen voor jou en je kind.

Trek de deur thuis achter je dicht voor dit moment voor jou. Even zonder drukte om je heen. Met een kleine groep vrouwen doen we rustige (yoga)oefeningen die helpen om lekker in je vel te zitten en te zoeken naar balans tussen werk, gezin en tijd voor je jezelf.

Na de les ga je opgeladen weer naar huis.

Als jij als mama goed voor jezelf zorgt, kun je goed voor je kind(eren) zorgen!

Data

Zaterdag 11 maart 2023 10.00-11.30 uur
Zaterdag 29 april 2023 10.00-11.30 uur
Zaterdag 13 mei 2023 10.00-11.30 uur

Locatie: Studio Mama’s in Dongen

€17,50

Inschrijven via Studio Mama’s

Neem contact met me op

voor vragen of interesse in een workshop

15 + 7 =

Sanne de Laat
06-15596741

info@sannedelaat.nl

BTW NL003872739B44
KvK 83776621